Spoštljivi ljudje. Navdihujoči posamezniki in družine, ki si želijo živeti polno in uravnoteženo življenje.
Nagnjeni k preživljanju časa zunaj.
Takšni, ki se čutijo povezane z naravo. Popotniki. Ljudje, ki jim televizija ne pomeni središča njihovega življenja,
Ki dajejo senci prednost pred klimatsko napravo in si želijo doma, ki se bo zlil z naravo.  
To so ljudje, ki si jih izbiramo za svoje naročnike.
In oni izbirajo nas.

OMOGOČANJE POZITIVNIH ŽIVLJENSKIH SLOGOV

Naš kreativni izziv je oblikovanje prostorov za ljudi, s katerimi si delimo temeljne vrednote. Zanimajo nas navdihujoči posamezniki ali družine, ki želijo živeti polno in uravnoteženo življenje, začinjeno s potovanji. Potovanji v naravo. Potovanji vase. Potovanji v kulture. Potovanji v znanost. Naše poslanstvo je razviti ideje, ki se odlično prilegajo posameznemu življenjskemu slogu in ki tako ponudijo navdihujoče arhitekturne odgovore na ključna vprašanja kakovosti bivanja.

SKICIRKA

Razmišljanja o arhitekturi, vesolju, življenju in sploh
vsem najdete na naši SKICIRKI* (SCRAPBOOK).

* Zapisi so na voljo le v angleškem jeziku.

PROSTORI OKROG ŽIVLJENJA

Z osredotočanjem na realne potrebe realnih ljudi nam uspeva vsako stanje arhitekturno preseči. Če si namreč dovolj vztrajen, če vsako vprašanje obrneš naokrog in če skušaš razumeti vsako perspektivo, bodo vselej sledili šarmantni rezultati. Otok miru sredi urbane zmešnjave? Središče življenja sredi ničesar? Zakaj pa ne?

IZGRAJENO, V GRADNJI, NA RISALNI DESKI…

Hiša za najboljša leta, Hiša za družino, ki ve, Pametna hiša, Hiša za bogato življenje, Hiša za pet v naravi, Hiša za več kot dva, Hiša za pet in ves svet prijateljev, Hiša za pogumno družino, Hiša za družino v gibanju, Hiša za dva plus dva,… in še mnoge druge…

… najdete na birogasperic.com

*Opisi so na voljo le v angleškem jeziku.

PRISTOP IN REZULTATI

Bivalno in delovno okolje sta ena najpomembnejših reči v življenju, zato v njihovo oblikovanje vlagamo našo najbolj dragoceno dobrino: čas. Veliko osebnega truda in časa investiramo v razumevanje. V poslušanje. V doumevanje. V spremljanje izbrane osebe ali lokacije skozi čas, skozi letne čase, skozi razpoloženja. Skozi tak proces življenjski slog strukturiramo in zanj razvijemo ustrezne prostorske scenarije.